Компанія «Оазис Дах» розширює свою діяльність!

Відтепер у нашому арсеналі універсальний та незамінний станок у роботі з металами – Jouanel PCX 2040.

Від сьогодні ви можете не тільки придбати матеріал для вашої покрівлі, але і замовити роботи з металом, які вам необхідні, безпосередньо у нас на місці! Це дозволить суттєво зекономити Ваш час та гроші!

873_d616e9

У лютому 2017 року компанія «Оазис Дах» відвідала міжнародну будівельну виставку BUDMA у Познані. Саме візит на цю виставку дав можливість отримати договір та пряму поставку станків безпосередньо від виробника з проведенням усіх інструкцій та навчання роботи на станку.

Тому ви можете бути впевнені у якості та кваліфікованості проведених робіт!

Також звичайно ми не зупинимося тільки на цьому! Найближчим часом у нас з’являться інші моделі станків, для того щоб ви могли отримати у нас повний перелік послуг по роботі з металами.

Фірма Jouanel випускає листогини, які використовуються в будівництві та виробництві виробів для будівництва з листового металу. Одним з найпопулярніших серед обладнання для будівництва є мобільний ручний листогинний станок.

Ручний станок Jouanel PCX 2040 з необмеженою  глибиною подачі металу та навісним відрізним пристроєм дозволяє розкроїти та зігнути лист металу товщиною до 1 мм відразу на будмайданчику. Найбільш популярний станок у 65 країнах світу серед мобільних повнопрохідних листогинів для виробництва покрівлі, фасадів та вентиляції зі сталі.

Модель PCX 2040 є найбільш потужною моделлю у сегменті легких станків у світі, при масі у 160 кг дозволяє гарантовано гнути сталь товщиною 1 мм, витримуючи постійну геометрію по всій довжині. Мінімальна ширина робочої частини балки, що гне, в 15 мм дозволяє випускати широкий спектр складних виробів з мінімальним зворотнім гнуттям різної конфігурації.

Система компенсації прогину основної та поворотної балок дозволяє відтворювати тонке підлаштування станка для забезпечення постійності заданих параметрів гнуття (кут та радіус) по всій довжині виробу на будь-якому використовуваному матеріалі при різноманітних товщинах.

Повнопрохідна конструкція (без обмеження по глибині подачі) значно розширює спектр використання листогину, дозволяючи гнути великогабаритні вироби (парапети і т.д.), нарізати метал з рулону, і т. д.